Wat kost Juliana Consultancy en Advies?

 

Juliana Consultancy en Advies hanteert een vast uurtarief van € 50 voor standaard werkzaamheden zoals op deze website vermeld. Voor particulieren geldt een vast tarief van € 150 voor de aangifte van de inkomstenbelasting. Voor ZZP’ers geldt een vast tarief van € 750 voor de aangifte van omzet- en inkomstenbelasting en het opmaken van de jaarrekening.

 

Bij langdurige opdrachten en terugkerende werkzaamheden kan een afwijkend tarief gelden.

 

Wat voorbeelden uit de praktijk:

 

Particulier Pietje Puk

Voor de aangifte van de inkomstenbelasting geldt een vast tarief van € 150. Bij dit tarief is inbegrepen het doorspreken van de totale persoonlijke situatie. Met Pietje Puk praten we over alle inkomsten en uitgaven in zijn huishouden. Zo wordt duidelijk waarover aangifte van inkomstenbelasting gedaan moet worden, en kunnen eventuele toeslagen waarop Pietje recht heeft, worden aangevraagd.Pietje Puk scheelt dit honderden euro’s belastinggeld. Hij blijkt namelijk in aanmerking te komen voor de zorgtoeslag. Daarnaast is zijn inkomstenbelasting aanmerkelijk lager doordat een aantal ziektekosten van Pietje aftrekbaar is.

 

ZZP’er Jan de Handige Klusjesman

 

Voor de aangifte van de omzet- en inkomstenbelasting, alsmede het opmaken van de jaarrekening geldt een tarief van € 750. Bij dit tarief is inbegrepen het doorspreken van de totale persoonlijke en zakelijke situatie. Met Jan de Handige Klusjesman praten we over alle inkomsten en uitgaven van zijn bedrijf, maar kijken we ook naar zijn privé-situatie. Zo wordt duidelijk waarover aangifte van inkomstenbelasting gedaan moet worden, en kunnen eventuele toeslagen waarop Jan recht heeft, worden aangevraagd. Jan de Handige Klusjesman scheelt dit honderden euro’s belastinggeld. Hij blijkt als ZZP’er namelijk ook in aanmerking te komen voor de huurtoeslag, en mag allerlei investeringskosten aftrekken.

 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW van 21%.

 

 

Welkom
Wat doet Juliana Consultancy en Advies?
Wat kost het?
Wie is Juliana Consultancy en Advies?
Waar is Juliana Consultancy en Advies te vinden?
Juliana
Consultancy en Advies
T: 06-31196312
E: info@julianaconsultancy.nl