Wie is Juliana Consultancy en Advies?

 

Mijn naam is Bert van ít Oever. Ik ben Registeraccountant, RA, en sinds 2009 eigenaar van Juliana Consultancy en Advies. Ik ben getrouwd met Wilma, en samen hebben wij een dochter van 5 die Marte heet.

 

Eerst studeren en dan werken

In de jaren í80 en í90 heb ik aan de Rijksuniversiteit Groningen eerst economie en daarna accountancy gestudeerd. Tijdens deze laatste studie werkte ik bij Ernst & Young. Met het behalen van mijn diploma accountancy werd het tijd voor iets anders.  Ik verhuisde van Groningen naar Utrecht en ging in Nieuwegein werken als controller bij SUO-WTZ, Stichting Uitvoering Omslagregelingen voor de Wet op het Toegang tot de Ziektekostenverzekeringen. Dit heb ik tot 2008 gedaan, toen de verandering van het ziektenkostenstelsel mijn controlewerk overbodig maakte.

 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Begin 2009 verruilden mijn gezin en ik ons huis in Utrecht voor een huisje in een dorp op het platteland van Cambodja. Ik heb daar de financiŽle administratie van een vriend met een bedrijf in zonne-energieproducten geprofessionaliseerd.  Terug in Nederland werkte ik ruim een jaar bij IKV-Pax Christi als medewerker financiŽn. Deze baan zegde ik op om het jaar 2011 in Rwanda door te brengen. Ik werkte daar via uitzendorganisatieVSO International als lokaal financieel adviseur voor het RNDSC, het Rwandan National Decade Steering Committee, een koepelorganisatie voor een aantal gehandicaptenbelangenorganisaties.  Vrouw en kind hebben mij in Rwanda regelmatig bezocht.

 

Tůch Utrecht

Ik heb in mijn loopbaan bij verschillende bedrijven en op verschillende plaatsen in de wereld gewerkt. Toch is Utrecht de stad waar mijn gezin en ik de komende jaren willen wonen en werken. Met alle opgedane ervaringen op financieel gebied ben ik erg gemotiveerd om van Juliana Consultancy en Advies een bloeiend bedrijf te maken. Netwerken, aansluiting zoeken bij initiatieven in wijk en stad, en mijn ogen en oren goed open houden: ik doe het allemaal en het levert Juliana Consultancy en Advies veel op. Graag maak ik ook kennis met u om te bekijken wat ik voor u kan betekenen.

 

Naast eigenaar van Juliana Consultancy en Advies ben ik penningmeester van de Ouderraad van de Da Costaschool in Hoograven, en financieel maatje bij Stichting De Tussenvoorziening in Utrecht.

 

 

Welkom
Wat doet Juliana Consultancy en Advies?
Wat kost het?
Wie is Juliana Consultancy en Advies?
Waar is Juliana Consultancy en Advies te vinden?
Juliana
Consultancy en Advies
T: 06-31196312
E: info@julianaconsultancy.nl